Gedson için Terim resmen devrede!

Sezon başında Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak için son güne kadar mücadele eden Galatasaray, ara transferde bir kez daha bu transfer için Benfica'nın kapısını çalacak. Portekiz ekibinin yeni başkanı Rui Costa'yla yakın ilişkilerde bulunan teknik direktör Fatih Terim, eski yıldızını aradı ve hem tebrik etti, hem de Gedson'u resmen istedi! 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Yaz transfer döneminde çok büyük bir kadro operasyonuna imza atan Galatasaray'da gözler şimdiden devre arasına çevrildi. Sezon başından beri kadrosuna katmak için görüşmeler yapılan ancak bir türlü sonuç alınamayan Gedson Fernandes için Sarı-Kırmızılı kurmaylar bir kez daha harekete geçti. Portekiz ekibinin bu sezon kiralamak istemediği ve kadroda tuttuğu 22 yaşındaki oyuncu sadece 47 dakika forma şansı bulmasının ardından takımdan ayrılma kararı aldı. Yaşanan gelişmelerde sezon başında Benfica'da başkanlığın el değiştirecek olması dikkat çekerken, Portekiz ekibinin yeni başkanı Rui Costa oldu. 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in iyi bir ilişki içinde olduğu Rui Costa'yı bizzat arayarak bu transferi sonlandırmaya çalıştığı öğrenildi. Gedson Fernandes'in kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0