Sağ beke sürpriz yerli!

Yaz döneminde kadrosunda önemli bir transfer operasyonu gerçekleştiren ve gençleştiren Galatasaray, ara transfer döneminde de bir kaç takviyeyle yoluna devam etmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda sağ bek pozisyonu için yerli bir rotasyon oyuncusu arayan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; DeAndre Yedlin'den memnun olmayan ve Sacha Boey'in arkasına rotasyonda kullanacağı bir isim arayan Galatasaray'da sağ bek için yerli bir isim aranıyor. Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı ve bu sezon Süper Lig'e yükselmesine karşın dikkat çeken bir performans sergileyen Altay’da bu sezon 8 maçta da forma giyip 3 asistlik bir performans gösteren Cebrail Karayel, transfer politikasını potansiyelli oyunculara yönelten Aslan’ın ilk adaylarından biri oldu. Ankaragücü’nden geldiği Altay’da şampiyonluk yaşayıp Süper Lig’de de takımın vazgeçilmezlerinden biri olan 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Sarı-Kırmızılılar ise ligin bitimini beklemeden uygun bir bedelle Cebrail’i renklerine bağlayarak savunmanın sağına kaliteli bir yerli alternatif kazandırmak istiyor. Defansif özelliklerinin yanı sıra süratiyle ve ortalarıyla hücuma da katkı sunabilen Cebrail için devre arası gelmeden Altay’ın kapısı çalınacak.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0