Galatasaray, Nef ile yeni sponsorluk anlaşması imzalayacak!


Galatasaray'da resmi siteden yapılan açıklama basketbol takımının sponsoru olan Nef ile yeni bir işbirliği anlaşması imzalanacağı duyuruldu. Sarı-kırmızılılarda sponsorluk anlaşmasının 12 Ekim Salı günü yapılacağı açıklandı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Gayrimenkul sektörüne yenilikçi yaklaşımı ile farklı bir soluk getiren tasarım ve inovasyon markası Nef, Türk sporuna verdiği desteği sürdürüyor; kulübümüz ile yol arkadaşlığını daha da güçlendiriyor.

İki lider markanın gerçekleştireceği iş birliğine ilişkin detaylar 12 Ekim 2021 Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde açıklanacak.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas ve Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un katılımıyla 12 Ekim 2021 Salı günü gerçekleştirilecek basın toplantısı saat 12.30’da başlayacak."

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0