Larsson veto edildi!

Bu sezon kadrosunda gençlik operasyonu yapan Galatasaray, devre arasında da aynı şekilde devam etme kararı alırken transfer çalışmaları da başladı. Teknik direktör Fatih Terim, menajerler tarafından önerilen 24 yaşındaki Jordan Larsson'u scout ekibine izlettirdikten sonra kararını verdi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, menajerlerin önerdiği golcüyü veto etti. Menajerler, Galatasaray'a Halil Dervişoğlu ile benzer özelliklere sahip Jordan Larsson'u sundu. Deneyimli teknik adam ceza sahası içinde etkin olabilecek, güçlü bir forvet istediğinden bahsetti. Ellerinde tek vuruşu iyi, ceza sahasında kendini unutturan forvet olarak Halil'in yeterli olduğunu söyledi ve transfer önerisini veto etti.

Geçen sezon çok iyi bir performans gösteren ve 30 maçta 15 gol atan Jordan Larsson, bu sezon tam bir hayal kırıklığı yarattı. 1997 doğumlu İsveçli forvet, bu sezon Spartak Moskova'da çıktığı 11 maçta henüz gol ya da asist üretemedi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0