Kerem için yönetimden karşı atak!

Erzincanspor'dan transfer edilen ve gösterdiği performansla Avrupa'da bir çok kulübün dikkatini çekmeyi başaran Kerem Aktürkoğlu için bir çok kulüp scoutlarıyla takip etmeye devam ederken, Galatasaray yönetimi de karşı atağa geçti. Bu sezonki performansıyla ilk 11'in değişmezlerinden olan Kerem'in sözleşmesini uzatmaya hazırlanan yönetim, oyuncuya ayrıca serbest kalma maddesi eklemeye hazırlanıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezonki performansıyla ışıldayan Kerem Aktürkoğlu'nu uzun süredir izleyen Fransız temsilcisi Lyon harekete geçmek isterken, Burak Elmas yönetimi de karşı atağa geçti. 23 yaşındaki oyuncunun 900bin TL olan garanti sözleşmesini yıllık 7 milyon TL'den 5 yıllığına uzatmaya çalışan Galatasaray yönetimi, oyuncuya ayrıca 15 milyon Euro serbest kalma maddesi koymayı düşünüyor. 

Geçen sezondan itibaren genç oyuncuya kadroda şans veren ve bu sezon ilk 11'e monte eden teknik direktör Fatih Terim, sezon planlamasını Kerem'e göre yapmaya devam ediyor ve yönetim cephesinde de astronomik bir teklif gelmedikçe satılması yönünde bir düşünce söz konusu değil. Lyon, ocak ayında Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlansa da yıldız oyuncunun transferi şu aşamada mümkün gözükmüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0