Morutan'ı takip ediyorlar!

Marsilya deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılarak liderliğini sürdüren Galatasaray'da dün akşam maçta Morutan'ın performansını yakından takip eden isimler vardı. Hafta ortasında açıklanan kadroda Romanya milli takımına davet edilen 21 yaşındaki kanat oyuncusunu Avrupalı bazı kulüplerinin scout ekiplerinin takip ettiği ortaya çıktı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Velodrome Stadı’nın tribünlerinde Galatasaraylı bazı oyuncular, Avrupa kulüplerinin temsilcileri tarafından çıplak gözle takip edildi. Bunlardan birisi de Sarı-Kırmızılı ekibin sezon başında kadrosuna kattığı Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan’dı.. Ligdeki son Göztepe karşılaşmasında harika bir gole imza atan ve Marsilya deplasmanında da takımın hücumdaki kilit isimlerinden olan genç yetenek, İtalyan kulüpler tarafından yakından takip ediliyor. Önümüzdeki milli arada Romanya milli takımı forması da giyecek olan Morutan’ın yükselen değeri, Galatasaray yönetiminin doğru bir yatırım yaptığına şimdiden işaret ediyor. Ancak 21 yaşındaki Rumen oyuncunun dün gece Marsilya karşısındaki performansı vasatı aşamadı. Buna rağmen Avrupa kulüplerinin scoutlarının Morutan’ı takibi sürdüreceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0