Van Aanholt ile Guendouzi arasında gerilim!

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Marsilya ile karşılaşan Galatasaray rakibi karşısında sahadan golsüz eşitlikle ayrılırken, karşılaşma boyunca iki takımın oynadığı oyundan ziyade yaşanan gerginlikler dikkat çekti. Tribün olaylarıyla başlayan akşam, Diagne ve Saliba'nın kafa kafaya gelmesiyle devam ederken maç sonunda da Patrick van Aanholt ve Matteo Guendouzi arasında da gerilim yükseldi.

Karşılaşmanın golsüz eşitlikle tamamlandığına dair Polonyalı hakemin bitiş düdüğünün ardından iki takım oyuncuları soyunma odasına doğru giderken, Marsilya takımının genç oyuncusu Matteo Guendouzi ile Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Patrick van Aanholt arasında sözlü atışma yaşandı. Yaşanan bu atışma kısa bir süre sonra tartışmaya dönerken, maç sonunda araya giren oyuncular olayların büyümeden bitmesini sağladı. Ancak iki oyuncu arasında yaşananlar bununla da kalmayarak, sosyal medyaya sıçradı. Maç sonunda "Dengem bozuldu, hareket beni etkiledi, kesin penaltıydı ancak hakem kararını değiştirdi. Sonunda 0-0 bitti. Kendimizi zorladık, özellikle 2. yarıda Türklerin hiçbir tehlikesi yoktu." ifadelerini kullanan Guendouzi'ye karşılık olarak Van Aanholt sosyal medya hesabından "VAR yanıldığını ispat ettikten sonra çenen hala çalışıyor. O peruğu kafandan çıkarmadan önce rahatlaman gerek cüce." ifadelerini kullanarak bir paylaşım yaptı.

İki takım oyuncuları arasında maç sonunda saha içerisinde yaşanan tartışma sırasında Marsilya kulübü başkanı Pablo Longoria da sahaya inerek mücadelenin hakemin Pawel Raczkowski'nin üzerine yürüyüp, tepki gösterirken olayların büyümesine Fransız kulübünün yetkilileri engel oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0