Saliba ve Diagne kafa kafaya!

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Marsilya ile karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında sahadan golsüz eşitlikle ayrılarak liderliğini sürdürürken oldukça gergin bir mücadeleyi geride bıraktı. İki tribün arasında maç öncesinde başlayan gerilim, oyunun 34. dakikasında bir kez daha alevlenince yaklaşık 8 dakika durmasına sebebiyet verdi. Karşılaşmanın son bölümünde de Mbaye Diagne rakip takımdan William Saliba ile kafa kafaya geldi.

Velodrome Stadı'nda oynanan Marsilya-Galatasaray maçının 90+4. dakikasında saha bir anda karıştı. Taç çizgisinde yaşanan pozisyon sonrası Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne ile Marsilya'nın Fransız stoperi William Saliba arasında tansiyon yükseldi. Saliba'nın pozisyon sonrasında Diagne'nin üzerine yürümesinin ardından iki futbolcu tabir-i caizse gırtlak gırtağa gelirken, Marsilyalı oyuncuların Diagne'nin etrafını sarmasıyla ortam iyice gerildi. Galatasaray ve Marsilya yedek kulübesinin ayırmak için olaya müdahil olmasıyla birlikte iki takım futbolcuları arbede güçlükle önlendi. Yaşanan olayların yatışmasının ardından karşılaşmanın Polonyalı hakemi Pawel Raczkowski, iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0