Sacha Boey'den kötü haber!

Eylül ayının ilk haftalarında yaşadığı sakatlığın ardından iyileşen ve sakatlık sonrasında ilk kez Marsilya deplasmanına çıkan Sacha Boey mücadeleyi tamamlayamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında yaşadığı sorun nedeniyle kendisini yere bırakan 20 yaşındaki Fransız oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.

Galatasaray'ın sezon başında 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Rennes'ten kadrosuna kattığı Sacha Boey'den bir kez daha kötü haber geldi. Marsilya maçı öncesi takımla çalışmalara başlayan ve sakatlığını atlatan 20 yaşındaki oyuncu, ilk 11'de çıktığı maçı tamamlayamadı. Boey, karşılaşmanın 65. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini DeAndre Yedlin'e bıraktı. Genç oyuncunun yapılan ilk kontrollerinin sonrasında sağlık durumu İstanbul'a dönüşte yapılacak MR kontrolünün ardından belli olacak.

Teknik direktör Fatih Terim ise maç sonrasında yaptığı açıklamalarda Boey'in sakatlığı için "Biraz hissettim diyor Boey, ümit ediyorum öyledir. Önümüzdeki maçta da oynamayacak gibi görünüyor, sanmıyorum. Milli takım arası onun için iyileşme olur. Sakat oyuncunun aynı zamanda fiziki özellikleri, atletik performansı da etkileniyor. O yüzden Sacha Boey bize lazım." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0