Marcao: Burada gösterdiğimiz ruh ve mücadele önemliydi..

Marsilya deplasmanından golsüz eşitlikle ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci maç haftası sonunda grubunda liderliğini sürdüren Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Marcao açıklamalarda bulundu. Takım olarak inanılmaz bir mücadele örneği sergilediklerini ifade eden Brezilyalı savunmacı, önemli bir puan almalarına rağmen rehavete kapılmamaları gerektiğini belirtti. Marcao'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz bir mücadele örneği gösterdik. Burada oynamak kolay değildi. Çok zor bir maç bizi bekliyordu. Fatih hocamız bizi hafta boyunca iyi hazırladı. Dersimize iyi çalıştık. Bizi neyin beklediğini biliyorduk. 90 dakika boyunca bütün takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi mücadele ettik. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmayıp her an yanımızda oluyorlar. Burada gösterdiğimiz o ruh, mücadele ve hırs çok önemliydi. Bunu tabii ki her maç göstermemiz gerekiyor. Çok önemli bir puan aldık. Mutlaka bize avantaj sağladı; ama ben maç maç bakmayı yeğliyorum. İleriyi çok fazla düşünmüyorum. Havaya girmemek lazım. Ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Burada gösterilen çok iyi bir takım ruhu, inanılmaz bir mücadele vardı. Çok önemli, altın değerinde bir puan aldık. Bundan sonrasına maç maç bakmamız gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0