Mostafa Mohamed için bonservis iddiası!

Galatasaray'da bu sezon inişli - çıkışlı performansıyla eleştirilen ve son olarak Beşiktaş derbisinde penaltıyı kaçıran Mostafa Mohamed için flaş bir iddia gündeme geldi. Sezon başında Bordeaux'un kapısından dönen 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde yer alan opsiyonun kullanıp - kullanılmayacağı büyük bir merak konusu olurken Mısırlı gazeteci Karim Shehata çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Mısırlı gazeteci Karim Shehata, katıldığı bir televizyon programında "Galatasaray yetkilileri, Mustafa Muhammed'le görüşerek sözleşmesindeki satın alma maddesini aktif hale getireceklerini resmen iletti. Aynı zamanda futbolcunun kulübü Zamalek'e de nihai satın alma maddesini etkinleştirmek için mektup gönderildi. Bu konuda bir sıkıntı kalmadı. Muhammed artık tam anlamıyla Galatasaray'ın futbolcusu." ifadelerini kullandı.

İki kulüp arasında yapılan anlaşmaya göre 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu bulunuyordu. Futbolcunun bonservisi için Galatasaray'ın en geç Aralık ayında Zamalek'e opsiyonu kullanacağını haber vermesi ve sezon sonuna kadar bu parayı ödemesi gerekiyordu. Karim Shehata'nın iddiasına göre anlaşma tamamlandı.

10 MİLYON EURO BEKLENTİSİ VAR
Shehata'nın iddialarının yanı sıra Mısır basını, Galatasaray'ın başarılı santrforu Mostafa Mohamed'in geleceğiyle ilgili olarak özel bir haber yaptı. Al-Ahly kulübünün Mohamed'e karşı ilgisinin olduğu ancak Galatasaray'ın opsiyonu kullanmasının ardından golcü oyuncu için 10 milyon Euro'nun altında herhangi bir teklif için görüşmeyi düşünmedikleri belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0