Kerem ve Taylan imzayı atıyor!

Yerli oyuncu statüsüyle ilgili yaşanan son gelişmeler sonrasında harekete geçen Galatasaray yönetimi, ara transferde dış transferden önce iç transferi imzaya dökmeye hazırlanıyor. Geçen sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Taylan Antalyalı'nın yanı sıra, bu sezon takımın değişmezleri arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi revize edilerek uzatılacak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bu yıl 8+3 olarak devam eden yabancı kuralının gelecek sezon 7+4'e düşecek olması nedeniyle elindeki yerli oyuncuları kaybetmek istemeyen Galatasaray, iç transferde atağa kalktı. Sarı Kırmızılı ekip, 1 yıllık sözleşmesi kalan ve 2.5 milyon TL kazanan Taylan Antalyalı ile 950 bin TL garanti ücret alan Kerem Aktürkoğlu ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi. Uzun süredir Taylan ve Kerem ile görüşme halinde olan Galatasaray Yönetimi, iki oyuncusu ile de prensip anlaşmasına vardı. Yönetim bu hamlesiyle, kış transfer döneminde elini güçlendirmiş oldu. 

AVRUPA KULÜPLERİ TAKİP EDİYOR..
Geçen sezondan beri büyük bir çıkış yakalayan ve A Milli Takım aday kadrosuna da dahil edilen Taylan Antalyalı için Serie A ekiplerinin pusuda olduğu iddia ediliyor. Kerem Aktürkoğlu ise son dönemlerin en formda isimlerinin başında geliyor. Bundesliga ve Ligue 1 ekiplerinin yakın takibinde olan Kerem'in kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon 850 bin TL, bu sezon ise 900 bin TL kazanan Kerem, önümüzdeki iki sezon 950 bin TL garanti ücret alacaktı. Müthiş bir çıkış yakalayan 22 yaşındaki hücum oyuncusunun imza atacağı yeni sözleşme sonrası yıllık ücretinde ciddi bir artış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0