Efe Güven: Eksiklerimiz var, çok daha iyi olacağız..

Euroleague Women'da evinde ağırladığı Landes karşısında baştan sona üstün bir oyunla sahadan galip ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Fransız ekibi karşısında alınan galibiyetin yanı sıra Güven, ülkemizde yaşanan kadın cinayetlerine de değindi. 

Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve oyunlarının zamanla geliştiğini belirten Efe Güven, maçla ilgili olarak "Kazandığımız için mutluyuz. İkide sıfırla başlamıştık. Şimdi iki tane galibiyet aldık. Grupta çok enteresan sonuçlar çıkıyor. Önemli olan sahadaki bütün maçları kazanabilmek. O yüzden elimizden gelen mücadeleyi vermek istiyoruz. İki maçtır hücumda keyifli basketbol oynuyoruz. Savunmada dönem dönem çok iyi işler çıkartıyoruz; ancak tabi bu iki maçtır kazanmış olmamız bizim çok iyi durumda olduğumuzu göstermez. Yavaş yavaş iyi duruma gelmeye başladık. Teknik olarak eksiklerimiz tabii ki var. Kurgusal eksiklerimiz var. Bunları giderdiğimiz zaman çok daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı. 

Kadın cinayetlerinin durdurulması konusunda artık tepkiden çok somut adımlar atılması gerektiğinin altını çizen koç Efe Güven, “Bir türlü durdurulamayan ve durmayan bir kadın cinayetleri var. Artık tepki göstermek ve hatta reaksiyon vermek yetmiyor. Bence artık aksiyon alınması gerekiyor. Bütün Türk milletinin başı sağ olsun.” sözleriyle röportajı tamamladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0