Muslera kaleye duvar ördü!

Süper Lig'e verilen milli arada Uruguay formasıyla maçlara çıkan Fernando Muslera, ayağının tozuyla çıktığı Konyaspor karşılaşmasında galibiyette başrol oynadı. Bu sezon ikinci kez kalesini gole kapatan 35 yaşındaki yıldız isim, maç boyunca da savunma oyuncularını sürekli olarak uyardı. 

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera dün akşam Konyaspor karşısında tabir-i caizse eski günlerinden pasajlar sundu. Milli arada ülkesine giden ve maçlara çıkan 35 yaşındaki kaleci son olarak Cuma günü Türkiye saatiyle 03:30'da maça çıktı. Brezilya karşılaşmasının ardından kulübün hazırladığı özel uçakla İstanbul'a dönen Muslera, maç öncesinde de takımla birlikte sadece 1 kez antrenmana çıktı. 

Konyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan tecrübeli isim, kalesine gelen 3 isabetli şutu başarıyla kurtarırken, 55. dakikada Serdar Gürler'in füzesinde devleşti. Harika bir kurtarış yapan Muslera, takımının 3 puana uzanmasında önemli rol oynadı. 

Muslera, maç boyu savunmaya yaptığı uyarılarla da dikkat çekerken 90 dakika sonu alkışları övgüyü topladı. 

2 sene boyunca geliştirilen ve FIFA22'e rakip olarak çıkması beklenen eFootball'ı editörümüz Emre Yasin Yılmaz, hayal kırıklığı yaratan yeni oyunu mercek altına aldı.  👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0