Okçu saydırmaya devam ediyor!

Süper Lig'de yoluna devam eden Galatasaray, ligde arka arkaya kazandığı maçların ardından Konyaspor karşılaşmasında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Rizespor karşısında attığı 2 golle yıldızlaşan Mostafa Mohamed, bu sezon üçüncü golünü de Konyaspor karşısında kaydetti. Sezon başında Bordeaux'un kapısından dönen 23 yaşındaki Mısırlı golcü oyuncu, ardından forma giydiği 6 maçta ağları sarsmamıştı. Suskunluğu nedeniyle dikkat çeken Mostafa Mohamed attığı golle takımını galibiyete taşımasını bildi. 

AKIL DOLU TAKİP

Mostafa Mohamed milli ara dönüşünde Konyaspor karşısında ilk 11'de maça başlarken, mücadeleye oldukça hırslı ve konsantre başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in çift forvette başlattığı Mısırlı golcü, takım arkadaşı Halil'in ara pasında iki Konyasporlu oyuncunun anlaşmazlığını iyi değerlendirdi. Pozisyonu sonuna kadar takip eden Mostafa Mohamed, ortada kalan sahipsiz topu ağlara gönderirken Galatasaray'ın bu sezon ligdeki en erken golünü de kaydetmiş oldu. Konyaspor cephesi her ne kadar pozisyonda faul beklese de VAR kontrolünde pozisyonun temiz olduğuna kanaat getirildi ve gol geçerli sayıldı. 

2 sene boyunca geliştirilen ve FIFA22'e rakip olarak çıkması beklenen eFootball'ı editörümüz Emre Yasin Yılmaz, hayal kırıklığı yaratan yeni oyunu mercek altına aldı.  👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0