Muslera özüne dönüyor!

Yaz döneminde milli takıma giden ve Şampiyonlar Ligi elemeleri nedeniyle pek fazla tatil yapma fırsatı bulamayan Fernando Muslera, sezon başındaki görüntüsüyle taraftarları korkutmuştu. Uruguaylı kaleci yediği hatalı gollerin yanı sıra tercihleriyle de dikkat çekerken, son dönemdeki performansıyla formunu yeniden yükseltti. Marsilya karşısında kalesini gole kapatan Muslera'nın yaptığı kritik kurtarışlar 1 puanın alınmasında başroldeydi.

Marsilya deplasmanında oyuna damga vuran performanslardan biri hiç kuşkusuz Fernando Muslera’ya aitti. Sezona çok kötü bir başlangıç yapan, hem Galatasaray hem de Uruguay formasıyla üst üste hatalı goller yiyerek hayal kırıklığı yaratan tecrübeli eldiven, son haftalardaki toparlanma sürecini Fransa’da sürdürmeyi başardı. Muslera’nın özellikle ilk yarıda Cengiz Ünder’in nefis vuruşunda köşeye uzanarak yaptığı kurtarış, maçın kırılma anlarından biri oldu. Cengiz’in şutu dışında iki önemli kurtarış daha yapan Uruguaylı kalecinin dün akşamki performansı, skordan bağımsız olarak sezonun geri kalan kısmı adına Galatasaray’a ümit verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0