Muslera yine mucize peşinde!

Süper Lig'e verilen milli aranın sonuna gelirken, Avrupa ve Güney Amerika kıtasındaki maç programının farklı olmasından en büyük sorunu yaşayan takımlardan birisi de Galatasaray.. Her milli arada olduğu gibi Uruguaylı yıldız ismi Fernando Muslera'nın yolunu gözleyen teknik heyet, Pazar günü oynanacak olan Konyaspor maçı öncesinde de yine diken üzerinde..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; her Milli arada olduğu gibi, Galatasaray 'da yine tüm beklenti Muslera'nın sorunsuz şekilde Güney Amerika'dan dönmesi olacak. Perşembeyi cumaya bağlayan gece TSi 03.30'da Brezilya ile Uruguay, Dünya Kupası eleme maçında karşılaşacak. 35 yaşındaki file bekçisi bu karşılaşmada forma giydikten sonra, Pazar günkü Konyaspor karşılaşmasına yetişmek için yola çıkacak. Brezilya maçından sonra dönüş yolculuğuna başlayacak tecrübeli kalecinin, Cumartesi gününü Pazar'a bağlayan gece (yani maç sabahı) İstanbul’a geleceği öğrenildi. Maç sabahı Türkiye'de olacak Muslera’nın, antrenman yapmadan kaleyi koruması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere Fernando Muslera, bir önceki milli arada da Uruguay'dan İspanya'ya, oradan da Türkiye'ye gelirken evine bile gitmeden Trabzon'a gidecek olan takım arkadaşlarıyla havalimanında buluşmuştu. Olası bir dinlendirme seçeneğinde yada sorun yaşanması halinde ise yedek kalecilerin formu hiç ümit vermiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0