Sıra geldi Kemerburgaz'a..

Haziran ayında gerçekleştirilen seçimleri kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas, seçim öncesi vaadlerini birer birer hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor. Hafta sonu yapılacak olan Genel Kurul'da yönetim kurulu masasında oturmayacaklarını ve burayı Mustafa Cengiz yönetimine teklif eden Burak Elmas, bir sonraki haftaki üyelerden yetki isteyecek. Kısa bir süre içerisinde hem forma hem de stadyum anlaşmalarıyla Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarına imza atan Elmas'ın hedefinde ise Kemerburgaz arazisi var. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan Burak Elmas, seçim öncesindeki vaadlerini birer birer yerine getirmeye başladı. Elmas ve ekibi planlarını bir bir hayata geçirirken sıra Kemerburgaz'a geldi. Fatih Terim'e 3 yıllık yeni sözleşme imzalatan Burak Elmas, 25 milyon euro'ya sıfırdan genç bir takım kurdu. En önemli seçim vaadi olan 100 milyon dolar sponsorluk sözünü tuttu. Sixt ile forma göğüs reklam anlaşmasını 5 yıllığına 250 milyon TL'ye çıkaran G.Saray Başkanı, NEF'i 10 yıllığına 725 milyon TL'ye stadyum isim sponsorluğuna ikna etti.

Pazar günkü mali kongre sonrasında harcama yetkisi isteyecek olan Burak Elmas'ın sıradaki büyük projesi ise Kemerburgaz'da yapılacak yeni tesisler olacak. Yönetimine inşaat sektöründe uzmanlaşmış Özen Kuzu ve Ozan Şener'i alan Elmas, ayrıca başkan danışmanı olarak da NEF'in sahibi Erden Timur'a yer veriyor. Kadrosundaki bu iki yöneticiyle Kemerburgaz'ın finansman sorununu çözmeye hazırlanan Elmas, projenin uygulama aşamasında da Erden Timur'dan destek alacak. Sarı-kırmızılı kulübün kasasından Kemerburgaz projesi için para çıkmayacak ve sponsorlar maliyeti üstlenecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0