Norveç milli takımından Elabdellaoui'ye destek!

2022 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Türkiye milli takımıyla karşılaşacak olan Norveç'te karşılaşma öncesinde arkadaşları Omar Elabdellaoui'yi görmenin heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz yılbaşında havai fişek patlaması sonrasında gözünden yaralanan tecrübeli oyuncu milli takımdan arkadaşlarıyla hasret giderecek. 

Norveç Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; milli takımdan arkadaşları, İstanbul'da onunla bir araya gelmeye hazırlanıyorlar. Norveç milli takımından Mohamed Elyounoussi de duydukları heyecanı dile getirdi. Elabdellaoui'nin yakın arkadaşlarından olan Elyounoussi, "Gerçekten bu anı dört gözle bekliyorum. Çok yakınız. O benim çok iyi bir arkadaşım. Yaşadığı şeylerden sonra onunla görüşmeyi dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı. 

Norveç'in tüm alt yaş grubu milli takımlarında forma giydikten sonra A milli takım düzeyinde de Norveç ile 49 maça çıkan Galatasaray 'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, geçtiğimiz yılbaşı yaşadığı talihsiz kaza sonucunda yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Şimdilerde Galatasaray ile çalışmalarını sürdüren Elabdellaoui'nin tedavi süreci de devam ederken milli takımından da uzak kalmıştı. 

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor galibiyeti, Ali Palabıyık'ın skandal yönetimi ve daha fazlası Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın!



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0