Terim hücum hattı için kararını verdi!

Sezon başından beri hücum hattında yaratıcılık sıkıntısı yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim formasyonu değiştirmeye hazırlanıyor. Halil'in ceza sahasında bitiricilik olarak yetersiz kalmasına dikkat çeken Terim, genç oyuncuyu yardımcı forvet rolüne çekerek çift forvetli sisteme dönecek. İç saha maçlarında Diagne'yi kullanacak olan İmparator, deplasmanda da Mohamed'in gücünden yararlanacak.  

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bir süredir bahsettiği formasyon değişikliği sonrasında forveti çiftlemeye hazırlanıyor. Süper Lig'de ilk 7 haftada forvetlerinden sadece 2 kez skor katkısı alabilen Galatasaray, milli ara öncesinde Rize deplasmanında golcüleriyle kazandı. Mohamed'in dublesine Diagne muhteşem asistiyle eşlik etti. Çaykur Rize deplasmanında atılan 3 golde Mohamed ve Diagne'nin başrolde olması, Fatih Terim'i memnun etti. Terim, kadro planlamasında ileri uçtaki tercihini Diagne ya da Mohamed'den yana kullanmaya karar verdi. Halil Dervişoğlu ise artık yardımcı forvet rolüne soyunacak ve Diagne-Mohamed ikilisini tamamlayan oyuncu olacak. Teknik heyet, iç saha maçlarında Diagne'yi, deplasmanlarda Mohamed'i tek forvet olarak oynatmayı düşünüyor. Lig ve Avrupa'daki yorucu maç trafiğini dikkate alan Terim ve yardımcıları, ileri uçta dönüşümlü kullanacakları Diagne ve Mohamed'den maksimum verimi alacaklarına inanıyor.

İÇERİDE DIAGNE, DIŞARIDA MOHAMMED
Milli ara dönüşünde Aslantepe'deki Konyaspor maçında Diagne sahada olacak. Konyaspor'dan 4 gün sonra oynanacak Rusya'daki Lokomotiv Moskova deplasmanına ise Mohamed 11'de başlayacak. İç sahada daha baskılı oynayan Galatasaray'ın ceza sahasında Senegallinin bitirici vuruşlarına, deplasmanda ise Mohamed'in pres gücüne ihtiyacı var.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor galibiyeti, Ali Palabıyık'ın skandal yönetimi ve daha fazlası Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın!


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0