Scout ekibinin hedefinde bir Rumen daha var!

Sezon başında kadrosunda büyük bir gençleşme operasyonu yapan Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle birlikte toplantılar yaparken deneyimli teknik adam gözüne bir Rumen oyuncuyu daha kestirdi. 

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray ara transfer döneminde de kadrosundaki gençlik operasyonuna devam edecek. Sezon başında Rumen oyuncu Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'ı kadrosuna katan Galatasaray, iki oyuncunun hem performansından hem de potansiyelinden oldukça memnun kalmış durumda.. Scout ekibiyle birlikte bu bölgeye yoğunlaşan Fatih Terim ve kurmaylarının listesinde ara transfer dönemi için Universitatea Craiova forması giyen Andrei Ivan bulunuyor. 

Her iki kanatta ve santrfor bölgesinde oynayabilen 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon 11 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı. Universitatea Craiova altyapısından yetişen ve 2017 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Krasnodar'a transfer olan Andrei Ivan, bir sezon Rapid Wien'de kiralık olarak forma giydikten sonra iki yıllık Rusya macerasının ardından 2019 yılında 1.5 milyon Euro karşılığında yeniden Craiova'ya döndü.

Romanya milli takımında çeşitli kategorilerde forma giyen Andrei Ivan, toplamda 9 kez A milli takım forması giydi.

KULÜBÜNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray ile adı anılan Universitatea Craiova'nın hücum oyuncusu Andrei Ivan ile ilgili kulüp teknik direktörü Laurentiu Reghecampf açıklama yaptı. Basın toplantısında konuşan Reghecampf, "Ivan'in ne kadar fenomen bir oyuncu olduğunu biliyorsunuz. Performansını herkes görüyor. Çok iyi oyuncu ve çok yüksek seviyeye çıktı. Her maç fark yaratıyor. Ivan'a kesinlikle teklifler var. Onu uzun süre kulüpte tutamayacağımızı biliyoruz. Ocak ayında gitmesi de problem olmayacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.

CICALDAU REFERANS OLDU
Galatasaray'a yaz ayında katılan Cicaldau, geçtiğimiz günlerde milli takım kampında Rumen basınına açıklamalarda bulunmuştu. 24 yaşındaki oyuncu ''Craiova'dan bir oyuncunun transferini istesem, Andrei Ivan'ı isterdim.'' demişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0