Son 3 penaltının 2'si kaçtı!

Deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Galatasaray'da günün en çok dikkat çeken noktalarından birisi de 81. dakikada penaltı kaçıran Mostafa Mohamed oldu. Oyuna girdikten bir kaç dakika sonra penaltıda topun başına geçen Mısırlı forvet kaleci Ersin'i geçemezken, Galatasaray ligdeki son 3 penaltının 2'sinden yararlanamamış oldu.

Teknik direktör Fatih Terim zorlu derbide Beşiktaş karşısında ilk 11'de Mbaye Diagne'ye şans verdi. Maç genelinde etkisiz bir görüntü ortaya koyan Senegalli oyuncu 78. dakikada yerini Mostafa Mohamed'e bıraktı. Mısırlı oyuncu oyuna girdikten sadece 2 dakika sonra kazanılan penaltıda topun başına geçerken, yaptığı kötü bir vuruşla kaleci Ersin'i geçemedi. 23 yaşındaki forvet kaçırdığı penaltı sonrasında saha içerisinde büyük bir şok yaşarken, teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Necati Ateş oyuncusunu motive etmeye çalıştı.

PENALTICI CICALDAU AMA...
Mostafa Mohamed'in penaltıyı kaçırmasının ardından bu sezon kazandığı 3 penaltının 2'sinden yararlanamayan Galatasaray'da maç sonunda teknik direktör Fatih Terim takımın penaltıcısının Alexandru Cicaldau olduğunu açıklarken, ilginç bir istatistik de ortaya çıktı. Rumen oyuncu atılan 3 penaltıdan sadece 1 tanesini kullanırken, diğer penaltılar sırasında sahadaydı. 

Süper Lig'de ilk hafta maçında Giresunspor karşısında 40. dakikada kazanılan penaltıda Mbaye Diagne kaleci Okan Kocuk'u geçemezken; mücadelenin 45. dakikasında kazanılan penaltıyı Alexandru Cicaldau gole çevirmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0