5 yılın en kötüsü!

Süper Lig'de istediği sonuçları almaktan uzak olan ve son 3 maçta 7 puan kaybeden Galatasaray'da bu sezon ortaya konulan hücum performansı dikkat çekiyor. Tabir-i caizse hücumda yokları oynayan Sarı-Kırmızılılarda, geride kalan 5 sezonun en kötü performansına imza atıldı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; bu sezon ligde istikrarlı bir grafik sergileyemeyen Galatasaray, son 5 sezon göz önüne alındığında en kötü istatistiğini gösterdi. Son 5 sezon incelendiğinde Fatih Terim'in öğrencileri topladığı puan, sıralama ve averajda en kötü 14 haftalık performansını gösterdi.

LİGDEKİ KÖTÜ GİDİŞATA ÇARE OLAMADI

Teknik direktör Igor Tudor döneminde gelen ve kupalar kazanan oyuncular teker teker ayrıldı, Fernando Muslera ve Sofiane Feghouli ikilisi dışında sıfırdan takım kuruldu ancak Fatih Terim üst üste gelen iki şampiyonluğun ardından ligdeki kötü gidişata çare olamadı. Bafetimbi Gomis'in başrolde olduğu 2017-18 sezonunda 14 haftada 29 gol atıp 29 puan toplayan Galatasaray, geçen 4 senede ideal golcüsünü bir türlü bulamadı. Gol sayısı ile birlikte puan ortalaması düştü ve teknik direktör Fatih Terim bir anlamda sezonun ilk yarılarını çöpe atmış oldu.

Galatasaray'ın Marsilya zaferi Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. Eski Açık'ı izleyebilir ve kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0