Aslan'ın yeni hedefi Claudiu Petrila..

Yaz döneminde kadrosunu büyük ölçüde gençleştiren ve geleceğe yönelik yatırımlar yapan Galatasaray'da ara transfer dönemi için scout ekibi hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda takviye yapılacak bölgeler için adaylar izleniyor. Rumen basınında yer alan haberlere göre ise, scout ekibinin gündeminde Cluj forması giyen Petrila var.

Romanya'da yayın yapan Pro Sport'un haberine göre, sezon başında Morutan ve Cicaldau'yu kadrosuna katan Galatasaray, bir Rumen oyuncuyu daha getirmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların scout ekibi bir süredir Cluj'un 21 yaşındaki kanat oyuncusu Claudiu Petrila'yı yakından takip ediyor. Daha önce maçları takip edilen Petrila'yı bir kaç kez canlı olarak izleyen scout ekibinin sunacağı rapor doğrultusunda teknik direktör Fatih Terim transfer için kararını verecek. 2000 doğumlu Rumen oyuncuyu Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan da önemli takımların takip ettiği kulübü tarafından açıklandı. Cluj Sportif Direktörü Bogdan Mara yaptığı açıklamada, "Bu sezonki maçlarımıza yurtdışından birçok kulübün gözlemcisi geldi. Roma, Lille ve Galatasaray'ın yetkilileri Petrila'yı izledi. Bu transfer için bonservis konuşmak için henüz erken. Petrila son dönemde seviyesini oldukça yükseltti. Yetenekli bir futbolcu. Ciddi çalışmaya devam ederse mutlaka teklif alacaktır ancak şu an resmi bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

Sol ayaklı olmasına karşın hücumda her iki bölgede de görev yapabilen Petrila'nın kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, genç oyuncu bu sezon ligde çıktığı 14 maçta 4 gol - 3 asistlik performans sergiledi. Romanya U21 milli takımı formasını giyen genç oyuncu aynı zamanda A takımın geniş kadrosunda da yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0