Moskova maçı için resmi başvuru!



UEFA Avrupa Ligi'nde grubunda geride kalan 3 maç sonunda 7 puanla namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray, grubunun dördüncü maçında Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı evinde ağırlayacak. Fatih Terim'in öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılması halinde gruptan çıkma konusunda büyük bir avantaj elde etmeyi planlarken, yönetim de mücadelenin tam kapasite oynanması için harekete geçti. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, evinde oynayacağı Lokomotiv Moskova maçı için TFF'e resmen başvuruda bulundu. 9 Kasım'da verilecek milli ara sonrasında lig maçlarının %100 kapasite ile oynanacağına dair alınan karara atıfta bulunan yönetim, UEFA organizasyonlarında karşılaşmaların tam kapasite ile oynandığına dikkat çekerek Rusya ekibiyle oynayacağı mücadeleyi tam kapasite oynamak için izin istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu konuyla ilgili olarak gün içerisinde Sağlık Kurulu'yla görüştükten sonra Galatasaray'a cevap verecek.

FCN Gaming'in yeni bölümünde FIFA22'ye rakip olarak hazırlanan: eFootball 2022'yi inceledik. eFootball 2022 nasıl bir oyun, eFootball 2022'nin arayüzü nasıl, eFootball 2022 hakkında bilgiler için yayını izlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0