Sacha Boey'den kötü haber!

Galatasaray'da bu sezon başında takıma katılan ve ilk haftalarda gösterdiği performansın ardından takımda önemli bir yere sahip olan Sacha Boey, yaşadığı sakatlık sonrasında uzun bir süre takımdan uzak kaldı. Milli ara sonrasında takıma katılması beklenen Fransız oyuncunun sakatlığının tekrar nüksetmesi Florya'da teknik heyetin canını sıktı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan uzak kalan Sacha Boey'in geri dönüşü beklenenden daha uzun olacak. Marsilya maçında yaşadığı sakatlık sonrasında 1 aydır tedavisini sürdüren 21 yaşındaki genç oyuncu, Florya'da antrenörler eşliğinde yaptığı çalışmada yeniden sakatlandı. Boey tedavisi için bu sabah saatlerinde Fransa'ya giderken, 3 hafta boyunca burada gerçekleştireceği rehabilitasyon sürecinin ardından İstanbul'a dönecek. 

Trabzonspor karşılaşması öncesinde Florya'daki antrenmanda sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edildiği açıklanan Fransız oyuncu, yaklaşık 1 aylık tedavi sürecinin ardından Marsilya deplasmanında ilk 11'de görev yapmıştı. Boey karşılaşmada rakibiyle girdiği mücadelenin ardından kendisini yere bırakmış ve 65. dakikada kenara gelmişti. 

FCN Gaming'in yeni bölümünde FIFA22'ye rakip olarak hazırlanan: eFootball 2022'yi inceledik. eFootball 2022 nasıl bir oyun, eFootball 2022'nin arayüzü nasıl, eFootball 2022 hakkında bilgiler için yayını izlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0