Cizre deplasmanından 3 puanla ayrılıyoruz!

Efeler Ligi'nde normal sezonun 8.hafta mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı deplasmanda Cizre Belediyesi ile karşılaştı. Rakibi karşısında ilk seti kaybeden Nedim Özbey'in öğrencileri sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak, ligde 8 hafta sonunda 6 galibiyete ulaştı. 

Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi ekip ilk seti 25-23 üstün tamamlayarak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Takımımız ikinci set hücumda ve blokta etkili oynayarak seti 15-25 önde tamamladı ve setlerde durumu 1-1 yaptı. Üçüncü sette de üstünlüğünü sürdüren Filenin Aslanları, seti 19-25 üstün tamamlayarak mücadelede 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın dördüncü ve son setini de Torres’in müthiş sayılarıyla 23-25 önde tamamlayan takımımız, Allpower Akü Cizre Belediye ekibini deplasmanda 3-1 mağlup etti. Filenin Aslanları, böylece ligde altıncı galibiyetini aldı.

Karşılaşmada Torres 28 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken, Marko Sedlacek 23, Emre ve Doğukan 11, Yasin 10, Murat ise 3 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Onurcan %60 servis karşılama yüzdesiyle oynarken, takımımız toplam 11 blok performansı ortaya koydu.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0