Nilüfer Belediye karşısında set vermeden kazandık!

Sultanlar Ligi'nde normal sezonun 9.hafta karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı evinde Nilüfer Belediyesi'ni ağırladı. Ataman Güneyligil'in öğrencileri rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Mücadelenin ilk seti takımımızın sayısıyla başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Nilüfer Belediye olsa da takımımız setin sonlarında üstünlüğünü ele alarak seti 25-23 kazandı. İkinci set hücumda ve blokta etkili olan takımımız seti büyük bir farkla 25-16 kazandı ve karşılaşmada durumu 2-0 yaptı. Mücadelenin üçüncü ve son setinde de etkili oyununu sürdüren Galatasaray HDI Sigorta seti 25-17, maçı da 3-0 kazandı. Böylece takımımız ligdeki yedinci galibiyetini elde etti.

Takımımız, son dönemde yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekmek için karşılaşmaya “YETER!” yazılı pankartla çıktı. Karşılaşmada Alexia 25 sayı, 4 ace ile en skorer oyuncumuz olurken, Anthi 12, İlkin ve Sasa 6, Fatma 3, Sude ve Gamze 2 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Takımımız toplamda 7 blok performansı ortaya koydu.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0