Arda Turan için geri sayım!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a dönen ve sezon başında sözleşmesini uzatan Arda Turan, bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun bir süre takımdan uzak kalırken yeniden takımla çalışmalara başladı. 35 yaşındaki yıldız oyuncu sezon sonunda futbol yaşantısına nokta koymaya hazırlanırken, teknik direktör Fatih Terim'in ekibine dahil olacak. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da Arda Turan için yolu sonu görünmeye başladı. Bu sezon yaşadığı ciddi sakatlık sonrasında uzun bir süre takımdan uzak kalan kaptan, vedaya hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcunun devre arasında futbol kariyerine nokta koymayı ciddi ciddi düşündüğü belirtiliyor. Ancak futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'dan ayrılmayacak. Selçuk İnan ve Necati Ateş gibi "Babam" dediği Fatih Terim'in teknik ekibine dahil olacak. Belirli sayıda milli formayı giydiği için UEFA B Lisansı alma hakkı olan Arda'nın yeni hedefi A takım çalıştıracak seviyeye gelmek.

Arda Turan, altyapısından yetiştiği Galatasaray'da çıktığı 234 resmi maçta 49 gol ve 77 asiste imza attı. Kulüp tarihinin en önemli bonservis gelirlerinden birisini kazandırarak 2010 yılında Atletico Madrid'e imza atan yıldız oyuncu Barcelona ve Başakşehir maceralarının ardından yeniden Galatasaray'a döndü. 

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0