Galatasaray'da endişe Afrika Kupası..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ara transfer dönemi için ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürürken, Afrika Kupası'nın düzenlenecek olması teknik heyeti düşündüren konulardan birisi oldu. Deneyimli teknik adam özellikle hücumdaki 3 yıldızından en az 1 ay yararlanamayacak gibi görünüyor.. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig devlerinden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki teknik heyet ile Burak Elmas başkanlığındaki yönetimi büyük bir endişe durumu ortaya çıktı.  9 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ve 6 Şubat 2022’de oynanacak final maçıyla son bulacak olan Afrika Uluslar Kupası, gelecek planlarını yapan teknik heyetin canını sıkan detaylardan birisi oldu. Mbaye Diagne, Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin durumu devre arasında takıma yeni bir transfer yapılmasını gerekli kıldı.

EN AZ 3 MAÇI KAÇIRACAK
Mısır milli takımında düzenli oynamaya başlayan Mostafa Mohamed, Senegal milli takımında forma giyen Mbaye Diagne ve Cezayir'in takım kaptanlarından birisi olan Sofiane Feghouli milli davet almaları halinde ligin ikinci yarısındaki en az 3 maçta takımdan uzak kalacak. Bu durum özellikle hücum hattında sarı-kırmızılıların işini zorlaştıracak. Fatih Terim ve ekibi, bu bölgede Halil Dervişoğlu’nun alternatifsiz kalacağı forvet bölgesinde buna göre önlemlerini alacak. Hücum hattına takviyeye kesin gözüyle bakılıyor.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0