Değişiklik kararı pahalıya patladı..

Karagümrük karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak zirve yarışında 2 puan kaybeden ve lider Trabzonspor'un 9 puan gerisine düşen Galatasaray'da dikkat çeken bir detay vardı. Karagümrük karşılaşmasında ikinci yarıda oyuncu değişikliği yapmak üzereyken kararından vazgeçen teknik direktör Fatih Terim'in bu tercihi oldukça pahalıya patladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Emre Kılınç, ligde uzun bir aradan sonra ilk 11’de şans buldu ancak bu fırsatı iyi değerlendiremedi. Karagümrük karşısında vasat bir performans sergileyen 27 yaşındaki orta saha, 63. dakikada değişiklik için kenara geliyordu ancak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son anda bu değişiklikten vazgeçti. Deneyimli teknik adam kenarda hazırlanan Feghouli’yi geri gönderip, Emre’yi sahada tuttu ve sadece Halil’in yerine Mohamed’i soktu. O Emre, kendi yarı sahasında rakibinin baskısı sonrasında 69. dakikada hatalı bir geri pas attı ve adeta rakibine asist yaptı. Devamında da Bertolacci şık bir vuruşla ağları havalandırdı. Golle sonuçlanan bu büyük hatanın ardından sinirlenen Fatih Hoca, milli oyuncusunu hemen kenara alırken 70. dakikada Sofiane Feghouli’yi oyuna aldı.

Emre ise kenara gelirken büyük üzüntü yaşadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0