Okçu sözünü tuttu!

Süper Lig'de milli ara öncesinde Karagümrük deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray'ın tek golünü Mostafa Mohamed kaydederken, genç oyuncu maç öncesi röportajında verdiği sözü tuttu. Beşiktaş derbisinde kaçırdığı penaltı sonrasında büyük eleştirilere maruz kalan Mısırlı golcü son dakikalarda attığı golle takımının 1 puan almasında başrol oynadı.

Karagümrük karşılaşmasında teknik direktör Fatih Terim tarafından yedek soyundurulan ve mücadelenin 63. dakikasında Halil Dervişoğlu'nun yerine giren Mostafa Mohamed girer girmez istekli oyunuyla hücuma hareketlilik getirdi. Mücadeleyi 6 şut atarak tamamlayan ve 3'ünde rakip kaleye isabet bulan Mohamed, ayrıca rakipleriyle girdiği 4 ikili mücadelenin tamamında ayakta kalmayı da başardı. Karşılaşmanın son bölümünde Sofiane Feghouli'nin yerde kalması sonrasında önünde bulduğu topu iki hamlede ağlarla buluşturan Mısırlı golcü, böylelikle maçtan önce vermiş olduğu sözü de tutmuş oldu. 

Mısırlı oyuncu, Karagümrük maçı öncesinde yayıncı kuruluşa verdiği röportajda "Çok şanslıyız, Fatih Terim gibi bir hocamız var. Maçlara çok iyi hazırlanıyoruz. Karagümrük maçına da çok iyi hazırlandık. Forvet olarak gol atmayı çok seviyorum ama takıma yardım etmek de önemli. Amacım kahraman olmak değil. Kaçırdığım penaltıyı telafi edeceğim." demişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0