Derbi öncesi kaptanlar devreye girdi!

Süper Lig'de hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik heyet genç isimlerle tek tek görüşürken, kaptanlar Fernando Muslera ve Arda Turan da devreye girdi. Koronavirüs salgını sonrasında uzun bir aradan sonra ilk kez kapalı gişe oynayacak olan Galatasaray'da takımın genç isimlerden oluşması avantaj olarak görülürken, kaptanlar da zorlu mücadele öncesi arkadaşlarıyla toplantı yaptı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe ile oynanacak yarınki derbide tribünlerin dolu olmasının avantajlarının yanında olumsuz yanları da düşünülüyor. Sarı-kırmızılılarda özellikle genç futbolcuların bu atmosferden etkilenmemesi için çalışmalar başladı. Yaklaşık 2 yıl aradan sonra tam kapasite ile ve üstelik bir derbi maçında böyle bir ortamın oluşacak olması Florya'da masaya yatırıldı. Dolu tribünlerin avantaj olduğu ancak yapılan hatalar ya da pas kayıpları karşısında oluşabilecek homurdanmaların da büyük olacağını bilen sarı-kırmızılılar, bunun genç oyuncuları tedirgin edebileceğinden çekiniyor.

Pandemi nedeniyle uzun bir zaman sonra böyle bir atmosferin oluşacağı ve birçok futbolcunun da ilk kez böyle bir ambiyansı yaşayacağı bildirildi. Başta takım kaptanları Muslera ile Arda Turan olmak üzere tecrübeli futbolcuların bu konudaki deneyimlerini genç oyuncularla paylaşarak onları rahatlatmaya çalıştığı bildirildi.

FCN Blog'un kendisine has konsept programı Gaming'in yeni bölümü yayında.. FIFA 22'de simüle ettiğimiz Fenerbahçe derbisinde bakın hangi sonuç ortaya çıktı! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0