Derbi öncesi Muslera alarmı!

Galatasaray'da hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi Fernando Muslera alarmı verildi. Uruguay formasıyla hatalı gol yedikten sonra eleştirilerin hedefinde olan ve morali oldukça bozuk olan tecrübeli kalecinin derbiye moralli çıkması için Florya'da tabir-i caizse olağanüstü hal ilan edildi.  

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Uruguay formasıyla Bolivya maçında ağlarında 3 gol gören Fernando Muslera, performansıyla şaşırttı ve ülkesinde eleştirilerin odağı oldu. Karşılaşmanın 29. dakikasında Juan Carlos'un ortasını elinden kaçıran tecrübeli eldiven 3-0'lık yenilgiye sebep olurken, Galatasaray'da derbi öncesi alarm verildi. Teknik direktör Fatih Terim'in, İstanbul'a dönüşü sonrası Florya'da özel terapiye alacağı 35 yaşındaki kalecinin Fenerbahçe karşılaşmasına moralli bir şekilde çıkması için elinden geleni yapacağı öğrenildi.

2 sene evvel yaşadığı ağır sakatlıktan sonra eski günlerinden uzakta bir görüntü sergileyen Muslera, yaklaşık bir ay önce de benzer bir golü Arjantin karşılaşmasında Lionel Messi’den yedi ve Uruguay mücadeleyi 3-0 kaybetmişti. 

2022 Dünya Kupası elemelerinde 14 maç sonunda 16 puan toplayan ve 10 takımlı grupta 7. sırada yer alan Uruguay'ın turnuvaya katılması için grubunu 4. sırada bitirmesi veya 5. bitirerek konfederasyon play-offlarına katılması gerekiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0