Marcao'nun menajerinden transfer açıklaması!

Süper Lig'in ilk haftasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile kavga eden ve uzun bir süre takımdan uzak kalan Marcao, geri dönüşünün ardından gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ederken Brezilyalı oyuncu için başta İtalyan kulüpleri olmak üzere Avrupalı kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yaz döneminde ismi transfer dedikodularına karışan Marcao için, menajerinden de çarpıcı açıklamalar geldi.

İtalyan basınına açıklam alarda bulunan Marcao'nun menajeri George Gardi, başarılı savunmacı için sezon başında İtalyan kulüpleriyle görüşmeler yaptığını doğruladı. Çizme basınının önde gelen sitelerinden Tutto Mercato'ya açıklamalarda bulunan Gardi, "İtalya'da görüşmelerimiz oldu. Bazı dinamikler nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Marcao birkaç yıldır İtalya'ya yakın durumda. Farklı takımlar tekliflerini formüle ederek, somut ilgi gösterdiler. Marcao bugün için Türkiye'de sadece Galatasaray'ın değil, ligin de en iyi oyuncularından birisi.." şeklinde konuştu. Galatasaray'da sezon başından bu yana oldukça iyi bir performans gösteren Brezilyalı stopere özellikle İtalya'dan ciddi talipler olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki savunmacıya; Roma, Napoli ve Inter'in ilgisinin olduğu iddia edildi.

Öte yandan sarı-kırmızılı takımın başarılı savunmacısı Marcao da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu duyurmuştu. İtalyan kulüplerinin yakın ilgisinden bahseden tecrübeli savunmacı, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda "Tek odak noktam Galatasaray. Burada oynamak çok büyük bir rüyaydı. Transfer söylentilerine kulak asmıyorum. Transfer durumlarını kulübe ve menajerime bırakıyorum. İki taraf için bir teklif gelirse konuşulacaktır. Bir şampiyonluk daha yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0