Kerem'in sırrı 7 numaralı formada!

Galatasaray'da bu sezon ilk 11'in değişmezlerinden birisi olan ve gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin de radarına girmeyi başaran Kerem Aktürkoğlu, milli takım formasıyla da parlamaya devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim ve ekibinin özel olarak ilgilendiği 23 yaşındaki oyuncunun sezon başındaki forma tercihi ise bugünlerin habercisiydi.. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; daha birkaç ay önce kadroda bulunmasına rağmen Avrupa Şampiyonası’nda tek bir dakika şans verilmeyen Kerem Aktürkoğlu, elemelerde yıldızını parlatmaya devam ediyor. Teknik direktörlük görevine Stefan Kuntz’un göreve gelmesinden sonra 4 maçta da ilk 11’de sahaya çıkan genç oyuncu sırasıyla Norveç, Cebelitarık ve Karadağ maçlarında fileleri havalandırdı. İki sezon önce 3.Lig’de Ercincanspor’un formasını giyerken 2 Eylül 2020’de Galatasaray’a imza atan Kerem kısa sürede kendini çok geliştirdi. Fatih Terim’in genç oyuncuyla ilgili bu sezon aldığı önemli kararların başında ceza sahasına daha fazla koşu yapmasını istemesi geliyordu. Bu sezon Galatasaray’da ikinci forvet gibi oynayan 23 yaşındaki oyuncu milli takımda da bunun meyvelerini aldı. 

Kerem’in sezon başında 18 numara yerine 7 numarayı tercih etmesi bile önemli bir detay olarak görüldü. Fatih Terim ve ekibi bu tercihi genç futbolcunun oynama isteği olarak yorumladı.  

DEVLERİN RADARINDA
Galatasaray 2024’e kadar olan kontratı bulunan ve senelik 950 bin lira kazanan Kerem’in sözleşmesininin iki sene daha uzatılması konusunda menajeriyle anlaşma sağlamıştı. Kerem’in yıllık net ücreti 7 milyona çıkarılırken bonuslarla beraber bu rakamın 9 milyon lirayı bulacağı belirtiliyor. Bu anlaşmaya karşın Avrupa devlerinin radarına giren genç futbolcunun kısa bir süre içinde satışı da gündeme gelebilir. Roma, Lyon ve Nice gibi takımlar Kerem’in performansını yakından takip ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0