Derbide müthiş koreografi!

Süper Lig'de sezonun 13. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan Galatasaray'da karşılaşma öncesinde tribünlerde müthiş bir görsel şov yer aldı. Koronavirüs salgını sonrasında ilk kez dolu tribünlere karşı ve tam kapasite tribün atmosferiyle sahaya çıkan Galatasaray'da taraftarların ilgisi de dikkat çekti.

Son dönemin popüler dizilerinden birisi olan Squid Game'den esinlenerek hazırlanan görsel şovda, oyunun sahibi olarak Galatasaray yer alırken, "oyuncu 1907 elendi" pankartı da yer aldı. 

BEIN REKLAMA GİRDİ
Yaklaşık BEŞ DAKİKA süren görsel şov, yayıncı kuruluşun önce "kadro görselleri" ardından da "reklam yayını" ile tabir-i caizse futbolseverlere gösterilmedi. Her seferinde "marka değeri" diye atıfta bulunan Katarlı iş adamlarının sahip olduğu beIN Sports derbi öncesi yayında dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezilliğe de imza atmış oldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0