Fatih Terim: Kendi oyunumuzu oynayacağız!

Süper Lig'de milli aranın sona ermesinin ardından 13. hafta karşılaşmasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırladı. Karşılaşma öncesinde teknik direktörümüz Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Hakikaten bir özlem söz konusu, bizde de taraftarlarda da.. Şu atmosferi açıkçası özlemişiz. Beşiktaş maçıyla seyircisiz oynamaya başlamıştık, Fenerbahçe maçıyla seyircili dönüyoruz. Ümit ederim, güne yakışır bir maç olur. Bizde tabii, özellikle bu kadar zamandan sonra gelen taraftarımızla bütünleşip iyi bir futbol oynayıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Derbiler güzel geceler, keyfini çıkartmalı herkes.. Sonuçları önceden kestirilemeyen maçlar oynuyoruz. Ben oyuncularıma da aynısını söyledim, oynadığınızdan zevk alın ve eğlenin. Güzel bir derbi olur inşallah.

Galatasaray'ın oyun planı çok açık zaten, hele özellikle Ali Sami Yen'de.. Mümkünse rakip alanda oynamayı seçeceğiz, eğer yapabilirsek. Topun kontrolünü almaya çalışacağız ki, Fenerbahçe kadrosu top kontrolü ve tekniği yüksek oyunculardan kurulu bir takım. En az pas hatasıyla, top kaybıyla oynamalıyız. Zaman zaman pres yapacağız. Sonuçta bir lig maçı oynuyoruz ve kaybetmemek için, 3 puanı kazanmak için hafta içerisinde arkadaşlarımızla beraber zaten bilinen ve oynamaya devam ettiğimiz ama zaman zaman dokunmak zorunda kaldığımız oyun anlayışımız devam edecek. Oyun anlayışımız, felsefemiz değişmez ancak ufak tefek dokunmalarla bazı değişiklikler yapabiliriz. Özellikle oyun anlayışımızdan, felsefemizden, şuana kadar zaman zaman ideala yaklaştığımız oyunu yukarıya çekmeye çalışacağız. Kazanmayı hepimiz isteriz ancak mümkünse, iyi oynayarak kazanmayı tercih ederiz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0