Fernando Muslera: İstiyoruz ki, normal şekilde oynayalım..

Süper Lig'de deplasmanda konuk olduğumuz Yeni Malatyaspor karşısında sahadan golsüz eşitlikle ayrılarak ligde 3 maçta 7 puan kaybeden Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fernando Muslera açıklamalarda bulundu. Karşılaşma  öncesinde Mustafa Cengiz'in vefat haberini aldıklarını ve bundan dolayı çok üzgün olduklarını belirten Uruguaylı kalecinin açıklamaların tamamı şu şekilde..

Kulübümüzün 37. başkanı Mustafa Cengiz’in vefatı sebebiyle üzgün olduklarını belirten Fernando Muslera, “Bugün tabii ki futboldan daha önemli bir olay yaşadık. Ne yazık ki bizi inanılmaz üzüntüye boğan bir olay yaşadık. Allah nur içinde yatırsın. Bir önceki başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’i kaybettik. Gerçekten inanılmaz iyi bir insandı. Hep bizimle beraber olan bir başkandı. Çok saygıdeğer bir insandı o yüzden bütün camianın başı sağ olsun, ailesinin, hepimizin başı sağ olsun. Maçtan önce aldığımız bir haber bizi tabii inanılmaz üzüntüye soktu.” sözleriyle röportaja başladı. 

Öncelikle az önce maçın adamını seçmeye çalışıyordunuz ekranda gördüm. Bence bugün maçın adamı tartışmasız Ertaç. Çok iyi performans gösterdi o yüzden kendisini tebrik ediyorum. Birçok pozisyonu kurtardı. Bize karşı da genelde iyi oynuyor kendisi. O yüzden bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün rakibimiz beklediğimiz şekilde defansif oynadı. Birçok kişiyle defans yaptı. İlk yarıda çok iyi değildik. Maça pek giremedik ama ikinci yarıda yaptığımız değişikliklerle beraber daha çok pozisyona girdik, daha çok Galatasaray topa hakim olan, pozisyonlara giren taraftı. Maalesef kaleciyi geçemedik. Tabii ki gol atmamız gerekiyordu. Bu tip maçlarda pozisyon yakaladığınız zaman mutlaka gole çevirmeniz gerekiyor ancak böyle galip gelebiliyorsunuz. Biz bunu yapamadık. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Diğer taraftan verilmeyen bir penaltı var. Bunları çok konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe maçında Mesut Özil’in golünden önce Kerem’e yapılan faul var. Verilmeyen penaltı var, bugün yine verilmeyen penaltı var. Bunları çok konuşmamak lazım ama ne yazık ki konuşmak zorunda kalıyoruz. İsteriz ki normal yollarla atalım golümüzü. Bu tip pozisyonlarda verilmeyince artık bizim de yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. Hem derbide verilmeyen kararlar, hem burada verilmeyen bir penaltı artık üst üste gelince yapabileceğimiz bir şey kalmıyor açıkçası..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0