Sofiane Feghouli: Benim için hayal kırıklığı..

Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasından golsüz eşitlikle ayrılan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu. Galatasaray formasıyla 150. resmi maçına çıkan Cezayirli yıldız, yaşanan puan kaybını "hayal kırıklığı" olarak nitelendirdi. 

Sonuç bakımından bu maç benim için hayal kırıklığı oldu. Geç kaldık. İlk yarıda istediğimiz baskıyı tam kuramadık. İkinci yarıda da gol fırsatlarını değerlendiremedik. Avrupa’da üstümüzde daha fazla baskı var. Avrupa’da oynamak tüm oyuncuların hayali ve herkes bunun için çok fazla mücadele ediyor; ancak Avrupa’da gelecek sene oynayabilmek için ligde de elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Bunun yanında her üç günde bir oynamak kolay değil. Bunu yeni keşfeden arkadaşlarımız var. Bunu keşfettikçe de bizim açımızdan zorluklar ortaya çıkıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0