Victor Nelsson: Bugün kazanmamız gerekirdi..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığımız Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından Victor Nelsson açıklamalarda bulundu. Bir önceki dönem başkanımız Mustafa Cengiz ile bizzat tanışmadığını ancak vefatı sebebiyle üzüldüğünü ifade eden Danimarkalı stoper, takım olarak yaşadıkları puan kaybı nedeniyle üzgün olduğunu belirtti. 

Beraberlik istediğimiz sonuç değildi. Kazanmamız gereken bir maçı 0-0 bitiriyoruz. Tam olarak nedenini bilmiyorum. Bugün için üzgünüm. Bunu enerji eksikliği olarak düşünüyorum. Marsilya maçında toplu ve topsuz oyunda, orta koyduğumuz ruhla tam bir takım gibiydik. Aradaki farkın yorgunluktan kaynaklandığını düşünüyorum; ancak bu maçların da önemli olduğunu biliyoruz. Avrupa kupasındaki maçlardan da önemli olduğunu düşünüyoruz. Lige daha fazla önem vereceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0