Galatasaray'da üç imza!

Yeni sezon öncesinde kadrosunda büyük bir operasyona imza atan Galatasaray, iç transferde de üç isme imza attırdı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada İsmail Çipe, Taylan Antalyalı ve Christian Luyindama'nın sözleşmelerinin uzatıldığı açıklandı. Açıklamada oyuncuların yıllık maliyetlerine yer verilmedi. 

İç transfer kapsamında çalışmalarını sürdüren Galatasaray, üç oyuncusuyla yeni sözleşme imzaladığını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu Taylan Antalyalı ile 4 yıllık sözleşme uzatıldığı açıklandı. 2019 yılında bedelsiz olarak Erzurumspor'dan transfer edilen milli oyuncu, bir önceki sözleşmesinde yıllık 3 milyon TL kazanıyordu. Geçen sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Taylan'ın yeni maaşı açıklanmadı.

Taylan Antalyalı'nın yanı sıra sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kongolu savunmacı Christian Luyindama ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Bonservisine toplamda 8 milyon Euro ödenen tecrübeli savunmacı, bir önceki kontratında yıllık 1 milyon Euro maaş alırken, yeni sözleşmesindeki yıllık ücretinin açıklanmaması dikkat çekti. 

Kulüpten yapılan son açıklamada ise, altyapıdan yetişen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki İsmail Çipe'nin de kontratının bir yıl daha uzatıldığı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0