Moskova karşısında Mohamed tercihi..

Süper Lig'de hafta sonu oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında forvet hattında Halil Dervişoğlu'nu görevlendiren teknik direktör Fatih Terim, hafta içerisinde oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçında Lokomotiv Moskova karşısında forvette değişikliğe gidecek. Bu sezon hücum hattındaki oyuncuları dönüşümlü olarak kullanan deneyimli teknik adam zorlu mücadeleye Mostafa Mohamed ile başlayacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Florya'da üç forvet arasındaki rekabet devam ediyor. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, hafta sonu Gaziantep karşısında ileri uçta Halil Dervişoğlu'nu ilk 11'de tercih etti. Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Lokomotiv Moskova sınavında ise Halil'in yerine Mohamed'in 11'e hazırlandığı öğrenildi. Bu defa gözden düşen oyuncu ise Mbaye Diagne oldu. Sezonun bir bölümünde Terim'in hiç vazgeçmediği Senegalli santrforun yine gözden çıkarıldığı ve devre arasında satışının gündeme geldiği öğrenildi. Fransız kulüplerinin takip ettiği Mostafa Mohamed ise Moskova karşısında kalitesini yeniden kanıtlamayı hedefliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde geride kalan 3 maç sonunda topladığı 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılması halinde Lazio - Marsilya maçının sonucuna bağlı olarak bir üst tura çıkmayı büyük ölçüde garantilemiş olacak. 

FCN Gaming'in yeni bölümünde FIFA22'ye rakip olarak hazırlanan: eFootball 2022'yi inceledik. eFootball 2022 nasıl bir oyun, eFootball 2022'nin arayüzü nasıl, eFootball 2022 hakkında bilgiler için yayını izlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0