Marcao'ya transfer izni yok!

Avrupa takımlarının takip ettiği  Marcao için teknik direktör Fatih Terim'den veto geldi. Devre arasında yüksek bir bonservis bedeliyle transferi gündemde olan Brezilyalı savunmacı için tecrübeli teknik adam yönetime olumsuz cevap verdi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gaziantep karşısındaki performansıyla galibiyetin en kilit adamı seçilen Marcao, savunmanın göbeğinde Nelsson ile birlikte müthiş bir uyum yakaladı. Brezilyalı oyuncunun ligde cezasının biterek formasına kavuşmasının ardından yakalanan çıkış, planları da değiştirdi. Palmeiras'ın ciddi şekilde ilgilendiği ve Ocak ayında bonservisi için ciddi bir teklifle geleceği Marcao'ya, hocası Fatih Terim'den gidiş izni çıkmadı. Terim, başarılı savunmacının en azından sezon sonuna kadar mutlaka kadroda tutulmasını istiyor. Yönetimin resmi teklif geldikten sonra, durumu Fatih hoca ile yeniden masaya yatıracağı öğrenildi.

FCN Gaming'in yeni bölümünde FIFA22'ye rakip olarak hazırlanan: eFootball 2022'yi inceledik. eFootball 2022 nasıl bir oyun, eFootball 2022'nin arayüzü nasıl, eFootball 2022 hakkında bilgiler için yayını izlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0