Gedson'dan ayrılık resti!

Galatasaray'ın bu sezon uzun bir süre kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak Benfica yönetiminin izin vermediği Gedson Fernandes konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Portekizli oyuncu kulübünün kendisine yaptığı sözleşme uzatma teklifini geri çevirirken kulübü tarafından kadro dışı bırakılmasının ardından Galatasaray yönetimine haber gönderdi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’ın uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Gedson Fernandes ile ilgili Portekiz’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Benfica’nın 2023’te bitecek sözleşmesini uzatmak istediği 22 yaşındaki futbolcu, teklife olumsuz yanıt verdi, kulüp de bunun üzerine kendisini kadro dışı bıraktı. Bu sezon 13 resmi maçta kadroya giren Gedson Fernandes, bunların 10’unda hiç oynamazken, 3’ünde toplam 47 dakika süre alabildi. Portekizli futbolcu, 4 karşılaşmada sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Galatasaray’da düzenli oynayacağına inanan Gedson Fernandes, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini daha önce birkaç kez dile getirmişti.

Sosyal medyadan Galatasaray Kulübü’nün ve futbolcularının yaptığı paylaşımları beğeni yağdırıp yorumlar yapan Portekizli futbolcu, ocak ayında transferinin sonuçlanmasını istiyor. Sarı kırmızılı kulüp, Gedson Fernandes’in bonservisi için 8 milyon Euro’luk bir teklif yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0