Scout ekibinin radarında Solbakken var!

Yaz transfer döneminde kadrosunu gençleştiren ve bu çalışmalarını ara transfer döneminde de sürdürecek olan Galatasaray'da scout ekibi raporlarını teknik direktör Fatih Terim'e sunarken, sürpriz bir isim gündeme geldi. Bir süredir İskandinav ülke takımlarını yakından takip eden Cimbom'da listenin başında Bodo/Glimt'in 23 yaşındaki kanat oyuncusu Ola Solbakken yer alıyor. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında başlayan gençlik hareketi, Ocak döneminde de devam edecek. Galatasaray ’da başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim önderliğinde sezon başında büyük bir revizyona gidilirken, geleceğin takımı parolasıyla yola çıkılmış ve birçok genç oyuncu takıma kazandırılmıştı. Nelsson, Boey, Morutan, Halil gibi gençlere yatırım yapan Sarı Kırmızılı ekibin sıradaki hedeflerinden birisinin Ola Solbakken olduğu iddia edildi.

Galatasaray yönetimi, bu sezon Bodo/Glimt forması altında gösterdiği performansla dikkat çeken 23 yaşındaki Norveçli kanat oyuncusunun transferi için girişimlere başladı. Aralık 2022'ye kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan ve 2021 yılında ligde çıktığı 22 maçta 6 gol - 6 asistlik performans sergileyen Solbakken, bu sezon ayrıca çıktığı 8 Avrupa Kupası maçında da 5 gol - 1 asistlik performans sergiledi. Sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta görev yapan 23 yaşındaki oyuncu özellikle son oynanılan Roma karşılaşmalarındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Hatırlanacağı üzere, Galatasaray scout ekibi geçtiğimiz sezon yine aynı takımdan Jens Petter Hauge'yi yakından takip etmiş ancak 22 yaşındaki oyuncu 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'a transfer olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0