Kerem Aktürkoğlu: Lider çıkmak istiyoruz!

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun 5. maçında Marsilya'yı evinde ağırlayan ve sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki oyuncu aldıkları galibiyetten ötürü mutlu olduklarını belirtirken, taraftarların muhteşem bir atmosfer yarattıklarını belirtti. Kerem'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maçta biraz darbeler oldu. Yorgunluğun verdiği ağrılar var. Çok ciddi bir şey yok. Derbiyi kaybettik, biraz moral bozukluğu vardı. Taraftarımız sağ olsun derbiyi kaybetmemize rağmen bizim yanımızda oldular. Bugün muhteşem bir atmosfer vardı. Bizim arkamızda oldukları zaman biz çok daha güzel futbol oynuyoruz. Bugün de gerçekten güzel futbol oynadık. Skor daha farklı olabilirdi. Benim yapmış olduğum penaltı, istemediğim bir şey oldu ilk defa. Bence çok güzel bir galibiyet oldu bizim için. Gruptan çıkmayı garantiledik şimdi liderlik için Roma’da oynayacağız. İnşallah o maçı da kazanırız. Belki beraberlik de bize yetecek. İnşallah gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0