PFDK şaşırtmadı: Terim'e 6 maç ceza!

Süper Lig'de hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında oyundan ihraç edilen teknik direktörümüz Fatih Terim hakkında ceza açıklandı. Marsilya maçının ardından yapılan resmi açıklamada Terim'in toplamda 6 maç ceza aldığı duyuruldu. 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Fatih Terim'e 5 maç men cezası ve 29 bin 500 TL para cezası verildiğini açıkladı. Terim, çift sarı karttan aldığı ceza ile birlikte 6 maçta takımının başında olamayacak. TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada "İhraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 3  maç, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT'nin 82/b ve 50/1-c maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 maç ceza verilmiştir." denildi.

Tecrübeli teknik adam, 6 maçlık cezası nedeniyle Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor , Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında takımın başında olamayacak. Bu süreçte görev, Terim'in yardımcıları Selçuk İnan ile Necati Ateş'te olacak. İlk yarının son haftasında oynanacak Antalyaspor maçıyla cezasını tamamlayacak olan Terim, ligin 20.haftasında oynanacak Galatasaray-Giresunspor mücadelesinde yedek kulübesindeki yerini alabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0