Kerem için geliyorlar!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Erzincanspor'dan transfer edilen ve gösterdiği performansla ilk 11'in değişmez isimlerinden birisi olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezonki performansıyla da Avrupa takımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. 23 yaşındaki kanat oyuncuyu Marsilya maçında bir çok kulübün scoutları tribünden takip edecek. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu sezon hem Galatasaray hem de milli takım formasıyla iyi bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa kulüplerinin ilgisi giderek büyüyor. Galatasaray'da bu sezonki performansıyla her geçen hafta büyüyen 23 yaşındaki futbolcuyu, Marsilya mücadelesinde 8 kulübün yetkilisinin tribünden izleyeceği öğrenildi. Fransa'dan Lille ve Lyon, Almanya'dan Stuttgart, Wolfsburg ve Frankfurt, İtalya'dan Roma ve Atalanta ile İspanya'dan Valencia'nın gözü Kerem'de olacak. Bu 8 kulübün scoutlarının Marsilya maçı için akreditasyon yapacağı gelen bilgiler arasında. Kerem için devre arasında Galatasaray'a teklif yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gelen bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar kısa süre içinde genç futbolcuyla yeni sözleşme yaptığını duyuracak. Kerem'in sözleşmesine serbest kalma bedeli de konulacak. Bu sezon 23 maçta sarı-kırmızılı formayı giyen Kerem Aktürkoğlu, 6 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0