Mostafa Mohamed için flaş açıklama!

Galatasaray'ın geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı ve Aralık ayında opsiyonu bulunan Mostafa Mohamed için ülkesi Mısır'da flaş bir iddia gündeme geldi. Galatasaray yönetiminin 4 milyon Dolar karşılığında bonservisini almayı planladığı Mısırlı golcünün kulübü Zamalek'in yeni başkanı transferi yokuşa sürecek gibi görünüyor! 

Mısır basınında yer alan haberlere göre; Zamalek'in başkanlığına resmi olarak geri dönen Mortada Mansour, çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Mısır kulübünün çiçeği burnunda başkanı yaptığı açıklamada Galatasaray'ın 4 milyon dolar serbest kalma bedeliyle Mustafa Muhammed'i alamayacağını söyledi. Mansor yaptığı açıklamada "Muhammed bizden ayrılmadan önce yaklaşık 9 milyon euroluk teklifi reddetmiştik ama daha sonra 2 milyon dolara kiralanmasına çok şaşırdım. Mustafa Muhammed'te Salah ışığı görüyorum. Onu birkaç milyona satmak mantıksız. Mustafa Muhammed, 20 milyon euro edebilecek seçkin bir forvet.." dedi. 

Anlaşmanın FIFA tarafından onaylanmayacağını kaydeden Mansour, "Galatasaray'ın yaptığı önceki sözleşme FIFA tarafından onaylanmayacak çünkü imzayı veren kişi yönetim kurulu üyesi değildi." diyerek komite üyelerinin mali konularda belirleyici olamayacağını ifade etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0